divendres, 26 de setembre de 2008

I avui la final del concurs Enganxa't a la músicaDesprés dels concerts de les semifinals del concurs Enganxa't a la música que van tenir lloc la setmana passada, el jurat va deliberar i va decicir les tres formacions que hauran d'actuar aquesta nit a la sala Suau de Reus i d'on sortirà el guanyador de l'edició d'enguany del concurs.

El grup Fingertips del País Valencià, el cantautor barceloní (((j))) i la formació Anita Miltoff, també de Barcelona, són les tres propostes que el jurat del concurs de maquetes dels Països Catalans Enganxa't a la música ha escollit perquè participin en la final.


El vencedor del concurs signarà un contracte amb la discogràfica Edicions Singulars que inclou l'enregistrament i edició d'un primer treball discogràfic. A més, obtindrà una gira de concerts que passarà per llocs com els festivals Senglar Rock de Lleida, l'Acústica de Figueres o la Llotja de Música Urbana de Vila-real, entre d'altres.

El concurs està organitzat per l'Associació Cultural Espais de Música en Català (ACEMC), formada per representants del programa 'Cops i Flames' de Punt 6 Ràdio, la sala Suau de Reus i el web musical Decibel.cat.