dijous, 3 de setembre de 2009

Sóc Jurat del concurs Enganxa't a la música
El concurs de maquetes dels Països Catalans Enganxa't a la música es troba ja en la seva segona fase, la qual servirà per donar a conèixer els grups que arribaran als concerts de semifinals i, més endavant, els finalistes.

Entre tots els participants en el concurs, un grup de 8 emissores de ràdio i televisió han fet la tria de 20 grups que passen a la ronda següent. El públic, a través de
Tercera Via ha escollit un altre dels grups. A més a més, també s'ha classificat el guanyador del concurs Lliga't a la música, d'acord amb el que establien les bases d'aquest altre concurs.

Ara toca dirimir entre les 22 formacions musicals classificades per tal de decidir qui seran els 8 semifinalistes que actuaran al Suau de Reus els dies 21, 22 i 23 de setembre a partir de les 10 de la nit.

Enguany he tingut l'honor de ser escollit per formar part del Jurat d'aquesta segona fase del concurs, com a periodista musical. Sis d'aquestes vuit formacions les triarem el Jurat. Els altres dos semifinalistes els triarà el públic a través del
web del concurs.

Un cop coneguts els semifinalistes, arribaran les actuacions en directe al Suau. Allí estarem també els membres del Jurat per tal de prendre nota d'aquestes actuacions i triar els tres finalistes que actuaran al mateix lloc el divendres 2 d'octubre. D'aquests tres finalistes n'haurà de sortir el guanyador d'aquesta setena edició de l'Enganxa't a la música.

Si us voleu afegir al grup de Facebook de l'Enganxa't a la música
cliqueu aquí.

1 comentari:

Trini González Francisco ha dit...

Catxins..., gràcies pel convit..., jo ja ho faria, però es que el sr. fèisbuc i jo no ens acabem de fer confiança.
:)

Bon judici!