dimarts, 8 de febrer de 2011

El festival Autúria arriba a la sisena edició
Des de fa sis anys, entre finals del mes de gener i principis del mes de febrer, el calendari musical reusenc té una cita: el festival de cançó d'autor, Autúria.

L'Autúria va néixer l'any 2006 amb la voluntat de mostrar que l'estat actual de la cançó d'autor va molt més enllà de la típica imatge estereotipada que tots tenim del cantautor de tota la vida, de cançó protesta, cadira i guitarreta.

L'ampli ventall estilístic existent mostra que la cançó d'autor va molt més enllà de tot això. Cantautors dins el terreny del pop, del rock, del folk, més excèntrics o més tradicionals, ens demostren que aquest terme no és un gènere musical com a tal, sinó que és un concepte tan ampli com possibilitats musicals hi hagin. L'Autúria vol ser una mostra precisament d'això.

El conegut i reconegut cantautor madrileny Javier Krahe serà l'encarregat d'encetar el festival aquest dimecres 9 de febrer al Teatre Bartrina. Sens dubte serà una bona ocasió perquè tots els qui vam començar a seguir Krahe els anys 80 poguem retrobar-nos amb el peculiar estil d'aquest cantautor. I també és una bona ocasió perquè els qui encara no el coneixen el puguin descobrir.

Cliqueu aquí per conèixer la resta de participants al festival i tota la informació de l'Autúria.

A més a més, com no podia ser de cap altra manera, l'AMCA, entitat organitzadora del festival, és present a partir d'enguany a les xarxes socials. Si voleu anar a la seva pàgina de facebook només heu de clicar aquí.

Salut i música! Ens veiem a l'Autúria.