dissabte, 2 d’abril de 2011

Roger Waters a Barcelona. Un gran concert.Dimecres passat vaig tenir ocasió d'assistir al segon dels concerts que Roger Waters, cofundador del mític grup Pink Floyd, va fer al Palau Sant Jordi de Barcelona. El concert s'emmarcava en la gira The Wall Live que el portarà per diverses ciutats europees.

Un concert impressionant i espectacular, carregat d'efectes de so, llum i color. Complementat amb material pirotècnic i inflables. Un espectacle que gira al voltant d'un mur que es va construint totxana a totxana al llarg del concert (Another brick in the wall), i d'on surten tot un seguit d'emocions i de sensacions. Un mur ple de missatges que, al final de l'espectacle, cau posant el punt i final a tot el simbolisme que ha transmés al llarg del concert.


Podeu veure un recull fotogràfic d'aquest concert si cliqueu aquí.


En aquest video podeu veure diversos moments del concert que, com podeu apreciar va anar pujant d'intensitat en les seves diverses fases, tot i que l'espectacularitat i el bon fer dels músics van ser-hi presents des de la primera nota.Podeu veure altres videos d'aquest espectacle en aquesta llista de reproducció.