dimecres, 27 de juliol de 2011

Premis Blocs Catalunya 2011
Tal com ja vaig fer l'any passat enguany també he inscrit aquest bloc entre els participants als Premis Blocs Catalunya que organitza STIC.CAT. Si us ve de gust votar per aquest bloc el trobareu a l'apartat 'miscel·lània/personals'. Gràcies per endavant!

Si bé en un principi el termini d'inscripció de blocs finalitzava el 30 de juny, l'organització ha ampliat aquest termini fins el 31 de juliol. Així doncs, si gestioneu un bloc i encara no l'heu inscrit teniu uns dies per fer-ho. Llegiu les condicions que cal acomplir per acollir-vos a aquest període prorrogat de participació.

Al voltant de 500 blocs han superat la verificació a la que han estat sotmesos per l'àrea tècnica de l'Associació STIC.CAT, responsable de l'organització dels IV Premis Blocs Catalunya. Com diuen les bases dels Premis els blocs presentats han d'estar escrits totalment o parcialment en català, i han de complir les característiques bàsiques que s'esperen d'un bloc: actualització regular, la possibilitat d'interactuació amb els lectors i l'adeqüació a la temàtica especificada en el moment de la inscripció.

Enguany l'organització ha incorporat la distinció entre bloc personal i bloc corporatiu. Aquestes dues distincions s'han dividit en 11 classificacions temàtiques.

En finalitzar el període de votacions el proper 10 de setembre, el jurat dels premis blocs resoldrà d'entre els finalistes, els guanyadors d'aquesta edició. El lliurament dels premis als guanyadors serà el proper 1 d'octubre a La Seu d'Urgell.