divendres, 25 de gener de 2008

Nova bèstia a Reus: demà es resoldrà el misteri!

Ja fa més d'un mes que s'anuncia però, al mateix temps, es manté el misteri.

El
Ball de Diables de Reus presentarà demà dissabte la primera bèstia aquàtica del seguici festiu de la ciutat. L'entitat ha volgut mantenir en secret els detalls d'aquesta nova figura fins que vegi la llum demà a dos quarts de set de la tarda.

El que sí que s'ha desvetllat és quina serà la indumentària dels portadors de la nova bèstia reusenca. Al Bloc
escull el seu nom fa dies que se'n va publicar una foto. La indumentària és la pròpia d'un Fadrí català i es composa de:
- Espardenyes de Pagès "Marineres"
- Pantaló negre
- Camisa blanca
- Armilla negra
- Faixa i Barretina moradaA través d'aquest mateix Bloc s'ha convocat un concurs per tal que tothom pugui suggerir un nom per a la bèstia. El bateig de demà servirà per descobrir també quin nom tindrà.

Ja ho sabeu. Demà dissabte, 26 de gener, tots a la plaça del Mercadal de Reus. A partir de les 6 de la tarda ja començaran a arribar els convidats. Ah! I els padrins d'honor seran la
Víbria i el Drac de Reus.

7 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

que no som prous besties a Reus ?
arribarà un dia que el seguici no és podrà moure's de tanta bestia que hi haurà

salutacions

Anònim ha dit...

Han sabut quedar molt bé els Diables amb la gent del Bou... deus ser que els qe no van al seguici no són dignes de res

Anònim ha dit...

Si l'anònim de dalt, té tota la raó del món. Els Diables sempre troben l'oportunitat de quedar ben malament amb tothom. Naltros vam donar-lis el cop de ma, amb aquell tema i ara no es recorden? Molt be, un altre cop aneu a plorar a una altra banda.

Anònim ha dit...

Una nova bèstia. Si els tracten tant bé com al Bou, segur que els tocarà d'anar per la porta del darrera. Sortidetes de segona i "pasacalles" els dies de festa com la banda de cornetes de Misericòrdia. I els actes bons arraconats al corral. Prepareu-vos diablets de Reus.

zel ha dit...

Jo només us desitjo bona estrena, bona bèstia i bona sort, que els padrins són molt eixerits I la criatura ho deurà ser, també! Penjaràs una foto? Merci, petons!

Anònim ha dit...

crec que cal recordar que si el bou no surt al seguici ni als actes de festa major és per voluntat de la pròpia gent del bou, que així ho va decidir.
si no és un acte "alternatiu" i "popular" no els agrada. Es veu que el seguici tradicional de Reus no és un acte prou important per ells.

Tradiblog ha dit...

He penjat un parell de fotos de la gamba al meu bloc, fetes pel Salvador. Apa bon cap de...