dijous, 25 de juny de 2009

Primers actes de la Festa MajorTot i que ja portem uns quants dies amb un bon grapat d'actes previs, la Festa Major de Sant Pere a Reus comença de manera oficial a partir del moment que es fa el pregó. Això succeïa ahir dimecres 24 de juny al vespre i tot seguit vam poder assistir a la primera tronada. Aquí en teniu un video gravat a peu de plaça i des del lloc on peta més fort que és on m'acostumo a posar sempre que puc.Després de la tronada, l'alegria i la disbauxa es va anar escampant pels carrers del casc antic en la cercavila del Masclet (beguda típica de la festa major reusenca). Una cercavila que, tot i repetir l'experiència del nou format encetat l'any passat, va introduir algunes novetats com ara, el mocador oficial de la cercavila del Masclet, un mocador de color groc llampant que tots i totes vam poder lluir lligat al coll. Una altra de les novetats va ser el repartiment de 150 litres de Masclet, en bots de mig litre, entre tota la concurrència. Bots que s'afegien als que la gent de l'organització anava passant i compartint entre tots els presents. D'aquesta manera va transcórrer la cercavila amb molta gresca i diversió tot bevent Masclet amb moderació. Tal com podeu veure en aquest altre video...

I ja ho sabeu, per descarregar-vos el programa d'actes només heu de clicar a sobre del cartell que veieu aquí al marge esquerre.

Bona Festa Major!

1 comentari:

Trini González Francisco ha dit...

Al meu poble també és festa per Sant Pere, el patró dels pescadors. Sempre he trobat curiós que ho fos a Reus, per ser un poble d'interior. Ara bé..., si tenim en compte el seu barri marítim... ;)