dijous, 2 de juliol de 2009

Yann Tiersen a Reus
Tal com comentava en aquest post anterior, no ha estat fins al moment que s'ha anunciat l'actuació del músic bretó Yann Tiersen a Reus que he començat a aprofundir en la seva obra musical.

Ahir, 1 de juliol, era el dia de l'actuació en directe de Tiersen a la sala Noovo de Reus. És l'únic concert que farà a Catalunya i, a partir d'aquí, inicia la seva gira europea.

Coincideixo força en els comentaris que ens fan sobre aquest concert des de l'Illa. El concert també em va servir per tenir un primer contacte amb la Noovo. No sóc gaire habitual de les discoteques, a no ser que sigui per assistir a algun concert en directe, com en aquest cas.

Em va agradar molt el so guitarrer al més pur estil rock de Tiersen i la seva banda. Les incursions del bretó amb el violí també van ser força sorprenents. En general, doncs, va ser una bona vetllada de música en directe que, tot sigui dit, se'ns va fer curta. El concert va durar exactament el temps que s'havia anunciat: una hora i mitja. Gairebé tothom esperava que després de la primera ronda de bisos n'hi hagués una segona, però el so ambient de la sala va indicar que allò ja estava llest.

Aquí teniu una petita mostra, en video, del que va donar de sí el concert. N'hauria pogut gravar uns minutets més però... ai las! resulta que a mig concert em vaig quedar sense bateria a la càmera. Una d'aquelles faltes de previsió de no endollar el carregador unes hores abans del concert. Però bé, la cosa encara va donar per poder fer algunes fotos i una mica de vídeo.1 comentari:

L'illa dels monstres ha dit...

iep! gràcies per la referència! i gràcies pel vídeo, que sempre va bé per als que directament ens vam deixar la càmera a casa (això sí, a casa però amb bateria carregada)