dilluns, 13 de juliol de 2009

Vells rockersAquests dies han aparegut a les notícies una sèrie de noms ja històrics dintre del món del rock que fan bona aquella frase que diu que 'els vells rockers mai moren' (bé... sempre hi ha alguna excepció, malhauradament).

Només posaré un parell d'exemples.

Miguel Rios ha iniciat una gira de comiat després de 50 anys als escenaris. Que, quan et poses a pensar-hi, dius allò de... com passa el temps!Recordo que els anys 80 va venir a Reus, el Miguel Rios. O potser era cap a finals dels 70, ara no ho sabria dir del cert. Va ser força espectacular. Un concert a petar de gent al camp de futbol del Reus Deportiu. Un camp de futbol que encara era a les instal·lacions que el club té al carrer Gaudí, o sigui molt abans que es construís l'actual estadi del Polígon Agro-Reus. Allí també s'hi acostumava a fer el castell de focs que posava fi a la festa major de Sant Pere. Però tornem al que anàvem.

Un altre dels noms que han ressorgit aquests dies ha estat els Metallica. Banda canyera on les hi hagi (amb permís de tota la resta de bandes d'aquest estil). Aquests no els he vist mai en directe però si que els he escoltat força en aquell format de discos que anomenàvem vinils.

I podríem seguir afegint noms: U2, AC/DC, els Rollings, els Barricada... I tants altres!

Així que, llarga vida al rock & roll i als qui el fan possible!

2 comentaris:

Trini González Francisco ha dit...

I els Barón Rojo!!! :)

Se oye comentar
a las gentes del lugar
Los rockeros no son buenos!
Na-na-na-nià... na-na-na-nià-nanaaaaa...
Si no te portas bien
Te echarás pronto a perder
Y caerás en el infierno
Na-na-na-nià... na-na-na-nià-nanaaaaa...Jejejje.... disculpa..., m'he deixat anar una miqueta :)

zel ha dit...

Calla, calla, que vaig anar a capRoig a escoltar (ballar) amb els UB40!!!!!

Petonassos!