divendres, 5 de març de 2010

A Reus farem un flashmobDes de Nadafool, portal de cultura i oci del Camp de Tarragona, ha sorgit la iniciativa d'organitzar un flashmob a Reus.

La proposta s'ha donat a conèixer mitjançant la creació d'un grup a Facebook en el qual se'ns explica que un flashmob és una accio organitzada en la que un gran grup de persones es reuneix de sobte en un lloc públic, realitza quelcom inusual i després es dispersa.En només dos dies aquest grup ja compta amb prop de 500 persones afegides. La iniciativa també ha tingut ressó en la premsa.

Aquest primer flashmob a Reus es farà abans de l'estiu. El què, quan, qui i com encara no se sap ja que el factor sorpresa juga un paper important en aquestes accions.

De fet fins fa, com aquell que diu, quatre dies no estava gaire al corrent d'aquest tipus d'acció, però precisament aquest dilluns passat el programa 'Entre línies' de TV3 dedicava un dels seus reportatges a parlar dels flashmobs.A partir d'aquí m'he anat informant una mica més i he arribat a la conclusió que es tracta d'una manera de passar-s'ho bé una estona fent alguna cosa diferent a les que fem de manera habitual.

En definitiva penso que en els temps que ens ha tocat viure tot el que sigui passar una estona amb bon humor i de manera desinhibida pot resultar una experiència molt agradable i positiva.

Jo m'hi apunto!

I valtros?


1 comentari:

ricderiure ha dit...

està molt bé la vessant artística...
tampoc està de més una mica de reivindicació...
ho busco i m'hi apunto...

salut!