divendres, 21 de setembre de 2007

MENCIÓ HONORÍFICA DE L'AJUNTAMENT DE REUS A PUNT 6 RÀDIOL'emissora local Punt 6 Ràdio, de Reus, va rebre ahir dijous una menció honorífica atorgada per l'Ajuntament de la ciutat en motiu del 25è aniversari de l'emissora.

En aquest video podem veure el director de Punt 6 Ràdio, Josep Cartanyà, recollint la placa i fent el parlament corresponent.Recordeu també que aquest proper cap de setmana el programa L'altra ràdio de Ràdio 4 conduït per Cinto Niqui inclourà una conversa amb el director de Punt 6 Ràdio, Josep Cartanyà, sobre els 25 anys de l'emissora.

El programa L'altra ràdio s'emet cada dissabte de 14h a 15h i es repeteix els diumenges a la mitjanit. Podeu trobar la freqüència corresponent a la vostra zona aquí.

Si no teniu ocasió d'escoltar-lo cap d'aquests dos dies, també tindreu l'oportunitat de fer-ho a través d'internet fins al 29 de setembre.


Ben aviat reprendré la història dels 25 anys de Punt 6 Ràdio que vaig iniciar el mes passat i que he anat postejant aquí al bloc.

Aquests dies a Reus ens trobem en plena Festa Major de Misericòrdia, una festa que coincideix en dates amb l'aniversari de l'emissora. Tot això fa que l'interés estigui en sortir al carrer i gaudir plenament d'aquesta festa. Passada tota aquesta eufòria reanudaré la redacció dels quatre anys que em falten per arrodonir la història d'aquests 25 anys de ràdio alternativa a Reus.

1 comentari:

Jobove - Reus ha dit...

Ja ho vam dir al bloc del puigdencama, que no sap l'Ajuntament que aquesta emisora es de Castellvell del Camp, i que encara està precintada pels mossos ?, a que esperem per solucionar-lo

salutacions i felicitats per la part que ens toca