diumenge, 16 de març del 2008

El Reus Deportiu d'hoquei classificat per jugar la final a quatre de la Lliga Europea

Ahir dissabte a la nit vam poder assistir a un partit d'hoquei sobre patins d'aquells que fan afició.

Al
Reus Deportiu només li valia la victòria davant l'equip del Candelaria, de les illes Açores, per classificar-se per a la Final Four de la Lliga Europea.

I el Reus va complir.

Una primera part amb un cert patiment ja que va acabar amb un ajustat 2-1 favorable al Reus, tot i que hi va haver prou oportunitats per distanciar-se més en el marcador ja durant aquesta primera part. Però els de les Açores van deixar clar des d'un primer moment que no ho posarien gens fàcil.

Dos gols prodigiosos de Pedrito Gil en els primers cinc minuts de la segona part van fer que el Reus es distanciés de manera suficient com per plantejar el partit amb una mica més de tranquil·litat, sense abaixar la guàrdia ja que el Candelaria va seguir lluitant fins al final.

Sens dubte Pedrito Gil, autor de quatre gols, va ser l'estrella del partit, sense desmerèixer, això sí, el bon treball de la resta de jugadors. Resultat final: 6 a 2 favorable al Reus.

Si voleu llegir un bon reportatge d'aquest partit podeu anar
aquí.

La final a quatre es jugarà els dies 10 i 11 de maig al Palau Blaugrana. Els altres classificats són el Vic, el Barça i el Liceo de A Coruña.

A la semifinal el Reus se les haurà de veure amb el Liceo. L'altra semifinal la disputaran Vic i Barça. D'aquestes semifinals en sortiran els finalistes que hauran de dirimir qui és el campió de la Lliga Europea d'hoquei patins.