diumenge, 9 de març de 2008

VOTEM O NO VOTEM, TENIM EL DRET DE DECIDIR!

Això de votar és un DRET, NO UNA OBLIGACIÓ, malgrat que molts, en el seu afany de treure vots fins i tot de sota les pedres si cal, ens vulguin fer creure que hi estem obligats. Ja sabem que el polític de parlar en sap molt. Que després faci exactament tot allò que ha dit que farà ja entra en el terreny de la política-ficció.

Cadascú és lliure de VOTAR o NO VOTAR segons el seu criteri propi i personal. El que no pot ser és que ens vulguin fer un rentat de cervell i esborrar-nos aquest criteri.

Així que, ja ho sabeu, feu el que creieu que heu de fer, digui el que digui la crònica de successos.

Al cap i a la fi el 'no vot' també és una fòrmula perfectament vàlida per manifestar la disconformitat amb alló que tenim i amb les suposades alternatives que ens ofereixen.

Si necessitem comprar un producte i en una determinada botiga no tenen el que volem anirem a una altra botiga a buscar-ho. Però si no hi ha cap més botiga on ho tinguin no ens quedarà més remei que no comprar-ho i mirar de fabricar-nos-el nosaltres mateixos.

El que sí que és realment important és saber cap on volem anar els catalans, com a nació a la recerca de la llibertat com a poble. Ja cal que ens posem a treballar en ferm i al marge del que facin o no facin els polítics per esdevenir una nació lliure sense haver d'esperar a dates prefixades com pretenen alguns.


La Plataforma pel Dret de Decidir i la Plataforma Sobirania i Progrés en el marc de la campanya Decideixo decidir ha convocat avui arreu dels Països Catalans una recollida de signatures per mitjà de la qual podem fer un d'aquests primers passos necessaris per assolir els nostres objectius com a Poble Lliure. Segur que ben aprop de casa vostra hi ha algun d'aquests punts de recollida de signatures.

Aneu-hi a dir la vostra sense cap temença !!