dimecres, 5 de novembre de 2008

Poesia, audiovisuals, literatura... tot això i més aquests dies a Reus

Les persones amants de la cultura en general i de les arts literàries i audiovisuals en particular tenim una cita al llarg d'aquests dies a la ciutat de Reus.Avui mateix comença la quarta edició del festival de poesia Taca d'oli que s'allargarà fins el proper dissabte 8 de novembre. Enguany el festival es dedica al poeta Joan Brossa commemorant el desè aniversari de la seva mort. Un certamen que inclourà exposicions, música, teatre, cinema, màgia i òbviament molta poesia.

Si us voleu descarregar el programa complet del festival cliqueu aquí.


D'altra banda, divendres 7 de novembre s'inicia una nova edició del Festival Memorimage a Reus.Memorimage arriba enguany a la seva tercera edició. Fins el 16 de novembre hi haurà prop de 80 sessions al Centre de la Imatge Mas Iglesias, a la Sala Santa Llúcia i a Cal Massó.

Durant aquest dies es podran veure treballs audiovisuals amb temàtiques tan variades com la Guerra del Rif o la història de la música popular espanyola. Tota la programació es pot consultar a la pàgina web del festival. Cliqueu aquí per accedir a l'apartat concret d'aquest web on trobareu el detall dels actes previstos.

Una programació molt interessant que inclou treballs audiovisuals de tota Europa amb imatges d’arxiu tan desconegudes o sorprenents com les que es veuran a la inauguració sobre la Tarragona de 1920, entre altres.
I no voldria acabar sense recordar també un acte que organitza Òmnium Cultural del Baix Camp.Les I Jornades Joves Escriptors es faran a Reus el proper dissabte 8 de novembre i tenen per objectiu donar veu a la pedrera de la nostra literatura.

Les Jornades comptaran també amb la participació de diverses personalitats relacionades amb la temàtica tractada. Hi haurà xerrades, tallers de creació, la presentació dels llibres guanyadors dels Premis Literaris Baix Camp 2007 i el lliurament dels Premis Literaris Baix Camp 2008, entre altres actes.

Per veure el programa complet cliqueu aquí.

1 comentari:

zel ha dit...

Quantes vegades t'he dit que em fa enveja el teu gran poble? Reus, sempre en sansa, sempre activitats...i nosaltros aquí mig fastiguejats...

Jordi, gràcies per la teva companyia, maco, ets tot un gran amic. Un petonàs.