dimarts, 26 de gener de 2010

Carta a l'alcalde d'Ascó
Des del facebook ha sorgit una iniciativa consistent en enviar cartes de protesta a l'alcalde d'Ascó pel seu suport a la instal·lació d'un cementiri nuclear en aquesta població de la Ribera d'Ebre.

Per enviar aquesta carta i mostrar la nostra disconformitat només cal que enviem el text que copio aquí a sota a l'adreça electrònica aj.asco@altanet.org

També es demana que n'envieu còpia a nocementerinuclear@yahoo.es per tal que els organitzadors d'aquesta protesta puguin tenir coneixement de la quantitat de cartes que s'envien.

El text és el següent:

Senyor Rafael Vidal i Ibars,

El Parlament de Catalunya, igual que 61 ajuntaments i 7 consells comarcals del nostre territori (Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona) estant clarament en contra de que el cementeri nuclear s’instal·li ni a la Ribera d’Ebre, ni a les Terres de l’Ebre ni al Camp de Tarragona, i per extensió enlloc del territori de Catalunya.

Us volem recordar per tant, que fent compliment al mandat del Parlament, el Conseller d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, va fer arribar una carta al Ministeri d’Indústria demanant que el cementeri nuclear no s’instal·li enlloc de Catalunya.

A més, com els efectes i les repercussions del cementeri nuclear no són només locals (d’aquí que feu el repartiment de diners públics als ajuntaments del voltant), us demanem que no prengueu la decisió equivocada, i no acolliu el cementeri nuclear , respectant la voluntat de la majoria de la població, expressada pels seus representants polítics que van aprovar les mocions al Parlament, als ajuntaments i als consells comarcals.

L'Ajuntament d'Ascó, tot sol, no pot prendre una decisió d'aquest abast i hipotecar així el futur de les nostres comarques i de les nostres generacions futures. Sigueu conscients, que aquesta decisió que voleu prendre pot provocar una fractura social de greus conseqüències a la Ribera d'Ebre i al nostre territori.

No volem el cementeri nuclear a Ascó, ni a Catalunya!!!


1 comentari:

Anònim ha dit...

Serà qüestió d'enviar-li quantes més millor. Malauradament, no canviarà la seva posició, però com a mínim que conegui el descontentament al territori.