dimecres, 17 d’octubre de 2007

Prou violència familiar!Als diaris locals de les comarques meridionals d'avui podem llegir aquesta notícia:

El jutjat penal número 3 de Tarragona ha condemnat el pare de la Clàudia a set anys de presó com a culpable de dos delictes de lesions a la seva filla menor, que tenia en el moment dels últims fets set mesos d'edat.

El jutge considera provat que Richard R.B. va retorçar la cama de la seva filla el mes d'abril, provocant-li una fractura de fèmur. Igualment es dóna per provat que la Clàudia va caure dels braços del seu pare colpejant-se el cap i fent-se una fractura parietal.

Seguidament a la caiguda, Richard R.B. hauria sacsejat la nena provocant-li diverses hemorràgies a la retina. El pare de la menor haurà d'indemnitzar-la amb 12.000 euros per aquests dos delictes. Aquesta xifra és la que havia sol·licitat l'acusació particular, que havia demanat una pena de deu anys de presó tenint en compte els dos delictes a què ha estat condemnat Richard R.B i un més de «violència habitual», causa de la que, finalment, el jutge ha absolt l'acusat.Només 7 anys? Personalment trobo que és poc. Exercir la violència contra qualsevol persona és molt greu, però si, a sobre, aquesta persona és una criatura indefensa, penso que és imperdonable!