dimecres, 8 d’abril de 2009

Jesus Christ Superstar (1973): un gran musical!Es podrà estar més o menys d'acord amb la temàtica que tracta, però musicalment aquesta òpera rock va ser i continua essent una passada.

Després se n'han fet imitacions o noves versions, però cap d'elles supera les veus dels cantants que intervenien en aquella versió inicial. Veiem-ne alguns exemples en aquests vídeos...


3 comentaris:

Laia Martínez ha dit...

hola! justament ahir al Club a les recomanacions de cine de la setmana, van parlar d'aquesta peli com a alternativa a les que sempre es veuen per setmana santa. No l'he vist, però té pinta destar bé, si més no és una manera molt més divertida de mostrar la religió! la veuré, merci!

zel ha dit...

Coincidim plenament, a mi em va agradar molt i molt la pel.lícula... i la música també, gràcies pels videos! Passa a menjar brunyols a casa meva!

- assumpta - ha dit...

Encara recordo quan vaig anar a veure-la, al cinema aribau a barcelona. Hauria de ser al voltant del 75-76. Jo deuria tenir 15-16 anys. Em va fascinar! I la música encara et puc cantar ara les cançons. L'hauré vist si no m'equivoco 4 vegades i em segueix agradant igual que el primer cop que la vaig veure.