dissabte, 10 de gener de 2009

Ja estic validatTal com comentava en aquest altre post, fa uns mesos em vaig matricular a l'assignatura de Periodisme digital a la UOC.

El sistema d'estudis de la Universitat Oberta de Catalunya consisteix en anar fent una sèrie de PAC's (proves d'avaluació continuada) de les quals al final se n'ha de fer la prova de validació. D'aquesta manera t'estalvies de fer l'examen, tot i que també hi ha qui opta per no fer les PAC's i jugar-s'ho tot a la carta de l'examen.

En el meu cas, vaig anar resolent les tres proves d'avaluació continuada amb resultats força bons.Aquest matí de dissabte em tocava validar aquests resultats. A Reus, els examens i proves de validació es fan a la seu de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials. Cap allà m'he dirigit. M'ha sorprès trobar una bona munió de gent esperant davant de l'aula que tenia assignada. I també davant de la resta d'aules. Després he descobert que era perquè en una mateixa aula s'ajunta gent que fa proves de diverses assignatures.

Sabia que això de les proves de validació era una cosa bastant senzilla, però aixó no et treu els nervis propis de quan has de fer alguna cosa que no has fet mai i no saps prou bé com va. Encara que en diguin prova de validació no deixes de tenir aquella sensació d'inquietud típica de quan vas a fer un examen.

Un cop he entrat a l'aula i he vist què calia respondre ja m'han passat tots els nervis. Una sola pregunta que demanava fer un resum dels continguts que vaig tractar en la PAC número 1, la qual consistia en analitzar un o diversos mitjans de comunicació on-line incidint en els recursos que utilitzen relacionats amb el periodisme digital.

He anat fent xino-xano i he omplert els dos folis per les dues cares de què disposàvem per fer la prova. Fet i lliurat i ara a esperar el resultat final. Potser sóc una mica optimista amb el títol del post però penso que, veient com ha anat la cosa, no tindré cap problema per passar aquesta validació i consolidar el resultat definitiu de l'assignatura.

Ara probablement em matricularé en una altra assignatura relacionada també amb el món de la comunicació digital, un món que cada vegada trobo més apassionant.


3 comentaris:

Lo Consu... ha dit...

Molt bé Jordi. Celebro que tot surti com tenies previst. Endavant amic i sort.

L'illa dels monstres ha dit...

ets un empollón!! jajaja és broma. endavant!

per cert, la marató de 100 hores de la setmana que ve hauries de demanar que te la convalidéssin amb crèdits lliures

Té la mà Maria - Reus ha dit...

validant, validant
a un periofdista ens enem trobant

salut