dimarts, 24 de març de 2009

Aires de festa

I això del títol no és perquè el vent de Reus ens hagi sorprès avui amb una de les seves visites. Per aquí ja estem acostumats a aquestes bufades.

Em refereixo a aquells aires que comencem a respirar molts ganxets i ganxetes, sobretot els més festers. Aquesta gent, la gent festera, quan arriben aquestes dates en què el clima es torna més favorable per a la festa al carrer ja posem el punt de mira en el mes de juny (sense desmerèixer altres celebracions festives que vindran més aviat, com ara Sant Jordi).

El juny, però, és un mes de festa per excel·lència. Només cal mirar el
calendari festiu de la ciutat i ens adonarem que aquell més té força anotacions festives.

Per exemple, de l'11 al 14 de juny aquest calendari ens indica que podrem veure l'Ou com balla. Ja podeu estar segurs que enguany, a més de veure ballar l'ou, si tombeu pels carrers més emblemàtics de la ciutat, també podreu trobar alguna altra sorpresa. Estigueu a l'aguait!

Una setmana més tard, també entre altres coses, podrem gaudir dels ritmes de blues amb el festival Reusblues.

I de Sant Joan a Sant Pere... festa grossa! La nostra estimada festa major en la qual n'hi ha per a tots els gustos.

Recordeu també que les
Barraques de Reus celebren el desè aniversari i per això ens preparen algunes sorpreses i novetats. De moment el que podeu fer, si us sentiu artistes, és participar en el concurs que s'ha organitzat per dissenyar el cartell distintiu d'enguany de les Barraques. Us podeu descarregar les bases aquí.
Vinga va! Que ja tenim la festa aquí mateix... Tres mesos passen en un tres i no res.