dimecres, 11 de març de 2009

En aquest marc incomparable de 'belleza sin igual'


Els qui seguiu el grup des dels seus inicis recordareu que sovint el Joan Masdéu, cantant de Whiskyn's, deia aquesta frase en els concerts en directe. Per això l'he triat per titular aquest post i fugir així d'altres títols més típics i tòpics que podría utilitzar.


Eren aquells primers temps del grup, quan encara molts els recordàvem com a Terrat 26 o, anant més enrera, com a Terrado 26 en festes de barri i similars. Amb el temps la frase es va anar perdent o, més ben dit, va anar evolucionant junt amb el grup. En aquells inicis i en el context en què ens trobavem la frase tenia la seva gràcia, però és evident que si l'haguéssin fet perdurar en el temps ja hauria resultat repetitiva. Sigui com sigui, la frase no és més que una altra de les moltes anècdotes que podríem explicar sobre aquests bons amics.

Després de pair una mica la sorpresa de l'anunci de l'aturada indefinida dels Whiskyn's em decideixo a escriure aquest post, tot i que ja podem trobar altres blocs que en parlen àmpliament. Llegiu aquí i aquí. També podeu escoltar el podcast amb les declaracions del Joan al programa Club Cultura de Punt 6 Ràdio si cliqueu aquí.

Des d'aquells inicis fins ara han estat molts els concerts compartits amb els Whiskyn's i no patiu perquè encara tindrem tot aquest estiu per poder assistir als seus directes.

Al Facebook s'ha creat el grup Homenatge de comiat als Whiskyn's que ja compta amb prop d'un centenar de membres. L'ha creat la Coia. No sabeu qui és? Segur que sí... és aquella xiqueta que des de fa un munt d'anys, des de sempre vaja, podíem veure als concerts del grup ajudant a vendre samarretes, discos i tota mena de merchandising, a més de gaudir de tots i cadascun dels concerts naturalment.

Doncs bé, tampoc m'allargaré més perquè si voleu saber més cosetes només cal recórrer als poders de 'sant google gloriós' i anar buscant informació. Només he volgut deixar constància d'aquestes reflexions que et venen al cap quan reps una notícia inesperada com aquesta.

Per això, des d'aquest marc incomparable de 'belleza sin igual' que és la nostra estimada ciutat (malgrat que alguns s'entestin en que no ho sigui) som molts i moltes els qui us diem: FINS A SEMPRE AMICS !! A REVEURE !!!

2 comentaris:

zel ha dit...

Ho acabo de llegir, quin greu, no et sembla? Ui, ja ho diuen que tot té un cicle!

MIA ha dit...

Sempre passa el mateix, quan un grup està ja consolidat i és un llista d'exits, apa!!! ens seperem que i vols fer. abraçada. mia