divendres, 27 de març de 2009

Concurs literari breu (quina gràcia!)Quan alguns encara estem aprofitant fins a l'últim dia per anar treient l'entrellat dels gairebé 70 fragments del 100è joc literari, el Jesús Tibau ja ens ha obsequiat amb el 101è joc literari i, no content amb això, hi afegeix un bonus track amb el títol 'El concurs literari més breu de la història'. Participar-hi és fàcil i divertit. S'ha d'escriure una sola paraula relacionada amb l'imatge que apareix al post que anuncia aquest concurs. Hi ha premi per a tothom: el plaer de participar. Animeu-vos! De moment ja som gairebé un centenar les persones que hi hem participat. I, a més a més, s'està aconseguint el repte marcat pel Jesús: que no hi hagi cap paraula repetida.


Tornant al 100è joc literari, a més de recordar-vos que encara hi podeu participar fins el 31 de març, vull comentar que m'ha fet molta il·lusió haver guanyat el llibre que el Jesús sortejava entre tots els blocs que han col·laborat a escollir algun dels fragments que s'han d'endevinar. Un sorteig clar i transparent (com tots els que fa) en què s'assigna un número a cada participant i es deixa la sort en mans del resultat del sorteig de l'ONCE. És així com, sense comptar que em pogués tocar, he estat l'afortunat guanyador d'un dels llibres del Tibau, a escollir. L'elecció no podia ser altra. He triat el llibre més relacionat amb aquest univers blocaire, a través del qual he descobert també aquest escriptor: El vertígen del trapezista. Ja el tinc. Va sortir ahir de Tortosa i avui ha arribat a Reus. Es veu que el servei de Correus a les Terres de l'Ebre va una miqueta millor perquè per aquí estem acostumats a veure com hi ha enviaments que, en ocasions, els costa gairebé una setmana per fer 10 o 15 quilòmetres. Però bé, ja sabem que aquest tipus de serveis (Correus, Renfe, etc. etc.) de vegades van i de vegades no van.


Ah! I el llibre va amb dedicatòria inclosa. Us la transcric tot seguit.

Per al Jordi Pinyol, en agraïment per la teva col·laboració en el 100è joc literari, i desitjant que t'agradi compartir aquestes petites acrobàcies literàries, sempre cap endavant.
Jesús

Moltes gràcies! He estat fent un primer cop d'ull al llibre i estic convençut que no serà gens difícil llegir-lo tot passant una bona estona. Ans al contrari. Llibres així, amb relats curts i alhora divertits, són ideals per recuperar l'hàbit de llegir que sovint deixem aparcat per 'culpa' de les noves tecnologies que ens tenen ocupats un bon grapat d'hores.

2 comentaris:

- assumpta - ha dit...

Felicitatssss!
Has triat molt i molt bé!!!
Jo no he tingut aquesta sort en el sorteig, però si he tingut la sort de llegir el llibre les passades festes... i vols que te'l resumeixi en una sola paraula com ens fa fer ara en Tibau amb el seu darrer post?
doncs la paraula és: GENIAL
Apa, ja ens diràs tu també que et sembla !
Bon cap de setmanaaaa !
;)

Jesús M. Tibau ha dit...

Espero que t'agradi i que aquest petit regal sigui una manera d'agrair-te la col.laboració al 100è joc literari.
Gràcies, Assumpta