dijous, 18 de desembre del 2008

Vist per feixbuquència!
Llegit al portal 3cat24 i vist al Telenotícies migdia:

La justícia permet usar el Facebook per comunicar l'obertura d'un judici per impagament d'hipoteca

La xarxa social d'internet Facebook va adquirint de mica en mica nous usos. La justícia australiana ha permès que un advocat fes servir aquesta eina per comunicar a una parella que haurà d'anar a judici per impagament d'hipoteca. El lletrat Mark McCormack havia intentat localitzar-la per carta i correu electrònic, però davant la manca de resposta, el Tribunal Suprem del Territori de la Capital d'Austràlia li ha donat permís per fer servir el Facebook. McCormack espera que hi hagi més advocats que en segueixin l'exemple.


Quin serà el pas següent? Judicis ràpids via Facebook? Sentències condemnatòries consistents en afegir-se obligatòriament a les mil i una aplicacions que es poden trobar en aquesta xarxa social?

Potser fins i tot caldrà canviar algunes expressions típiques del llenguatge jurídic i, per exemple, en lloc de dir allò de 'vist per sentència' caldrà dir 'vist per feixbuquència'...


2 comentaris:

Anònim ha dit...

o vist per sabates? jejeje
per cert que m'has estalviat la feina de buscar si hi ha jocs per tirar sabates al bush xD
ara, estaria bé que hi haguessin varis personatges públics/famosos digali com vulguis i que poguessis anar variant ... jejeje!
(soc la /claudiaharkers al fotolog!)

Anònim ha dit...

juajsuas doncs segurament a causa dl fotolog xD
x cert com em vaig descollonar ahir! just acabava d'estar provant els jocs de tirarli la sabata al bush -i amb bastanta bona punteria per no dir molta xD tb vaig arribar als 200 al 1er joc jajaa!-
quan va i plego ho penjo al faisebuk o al meu flog i plafs! comencen el club.. i comencen amb el 1er enllaç k havies deixat!
em vaig descollonarr!! i jo "xo ke es aixo ja treuen les coses dls blogs? o dls faisebuks?" xDDD k bo
va seeer! jajaja