dijous, 10 de desembre de 2009

'L'Ovidi', la pel·lícula sobre Ovidi Montllor
Fa uns quants mesos es va crear un grup a Facebook amb el nom Per donar suport a 'L'Ovidi', la pel·lícula sobre Ovidi Montllor. Un grup per a gent sensibilitzada amb la cultura del nostre país, per a fans i admiradors de l'Ovidi Montllor que desitgin donar suport moral al projecte de realitzar una pel·lícula sobre la vida del cantant i actor alcoià, i al mateix temps obtindre informació de com evoluciona i va creixent un projecte cinematográfic. Actualment aquest grup ja compta amb el suport de prop de 3.000 membres usuaris d'aquesta xarxa social.

Avui mateix totes les persones que estem subscrites a aquest grup hem rebut un missatge que explica el següent.

El passat dia 9 de desembre es va fer pública la Resolució d'Ajuts al Desenvolupament de projectes Audiovisuals.

En la modalitat de llargmetratges de ficció ha estat beneficiat, amb una puntuació de 8 sobre 10, el projecte de l'Ovidi. Gràcies a aquesta subvenció concedida per l'IVARMS (Institut Valencià de l'Audiovisual Ricardo Muñoz Suay) la productora del projecte, Almoxic Films i els guionistes Carles Chiner i Antoni Sendra, rebran ajut econòmic per dur a terme el desenvolupament del projecte.

Aquest al·licient ha fet possible que els guionistes es posin a treballar de ple i de forma exclusiva en la guionització de la vida de l'artista alcoià Ovidi Montllor que serà portada a la pantalla pel director Octavi Masià.

El projecte, a més, compta ja amb la participació de les dues televisions autonòmiques implicades en l'àrea temàtica i territorial del projecte. Tant TV3 com TVV han expressat el seu interès a participar en la producció de la pel·lícula. D'aquesta manera els fonaments financers del projecte van consolidant-se.

En aquest moment passem oficialment a l'etapa de desenvolupament de guió, per tal motiu, hem creat un fòrum de debat en el grup de Facebook per tal que ens expliqueu les vostres anècdotes, si vau conèixer personalment a Ovidi Montllor. Totes aquestes anècdotes ens poden servir per a l'elaboració del guió. Esperem la vostra participació i gràcies a tots pel vostre suport.

Sens dubte és una molt bona notícia de cara a poder retre un nou i merescut homenatge a l'Ovidi i a la vegada poder conèixer una mica més i millor tota la seva trajectòria fins al moment que va marxar de vacances.