dimarts, 24 d’agost de 2010

Una exposició diferentSegur que si heu anat de vacances o teniu intenció d'anar-hi, en la vostra agenda d'actes no mancarà la visita a algun museu o exposició.

Normalment els museus i les exposicions solen ser bastant previsibles, però sempre ens podem trobar alguna sorpresa.

És el cas de la curiosa exposició que es pot veure aquests mesos al Vitra Design Museum de la localitat alemanya de Weil am Rhein. Una institució cultural fundada l'any 1989, reconeguda a nivell mundial, que es dedica a la investigació i a la popularització del disseny i de l'arquitectura.És una fundació independent, patrocinada per l'empresa Vitra, que acull nombroses exposicions. A més a més també organitza tallers i edita publicacions sobre disseny i arquitectura.

La curiosa exposició que us comento té com a protagonistes els objectes més quotidians amb els quals convivim en la vida diària. Bombetes, pinces d'estendre, paper higiènic, tiretes, gomes elàstiques, llapis o fins i tot condons són només alguns dels objectes que es poden observar en aquesta exposició. A més a més de poder conèixer el seu origen i algunes anècdotes.

El títol d'aquesta exposició és
Hidden Heroes: The Genius of Everyday Things.I no patiu si ara mateix no us ve de gust agafar les maletes i anar fins a Alemanya. L'exposició també es pot visitar per Internet. Podeu escollir entre l'idioma alemany i l'anglès i després de superar els primers clics ja veureu com és ben fàcil moure's virtualment per l'exposició i anar descobrint la història de tots aquells objectes que sovint estem tan acostumats a veure i utilitzar que no ens aturem a pensar què faríem sense ells.

Cliqueu aquí per entrar a l'exposició i deixeu-vos emportar per la curiositat.