divendres, 17 de febrer de 2012

Cantaval 2012 a Reus


Tal com ja es va fer l'any passat, en motiu de les festes de Carnaval a Reus un total de 10 entitats de la ciutat organitzen el Cantaval


Les entitats que participen en l'organització d'aquesta segona edició del Cantaval són AMCA, Aula de Sons, Ball de Diables de Reus, Bou de Reus, Carrutxa, Casal Despertaferro, Esbart Reus Dansa, Ganxets grallers del Baix Camp, Òmnium Cultural Baix Camp i Punt 6 Ràdio. 

Un seguit d'actes destinats a viure el carnaval d'una altra manera i que començaran aquest divendres a les 5 de la tarda amb la sessió musical 'Carnaval català' al pub la Lira. Tot seguit, des de les Peixateries Velles començarà la cercavila del Cantaval que arribarà fins al Racó de la Palma on hi haurà un sopar popular amenitzat amb un ball de gralles a càrrec dels Ganxets Grallers del Baix Camp. L'Esbart Reus Dansa s'encarregarà de la part coreogràfica animant els participants al Cantaval a ballar jotes, una dansa que també havia estat tradicional a Reus i que encara es balla en pobles del Baix Camp, les Terres de l'Ebre i el País Valencià.