dimecres, 7 de març de 2012

ESCOLA EN CATALÀ. NI UN PAS ENRERE


Aquest dimecres dia 7 de març, la Sala del Contenciós Administratiu del TSJC dictarà sentència definitiva respecte l'execució de les sentències del Tribunal Suprem que exigeixen a la Generalitat que el castellà sigui llengua vehicular de l'ensenyament a Catalunya, fallant definitivament contra el recurs que el govern de la Generalitat va interposar per dilatar el procés de castellanització de les nostres aules. 

En previsió, cal que ens organitzem per a donar una resposta clara i contundent a una previsible sentència contrària al nostre model d'immersió lingüística i per exigir al Govern de la Generalitat que no acati la sentència si aquesta és negativa. 

Per aquest motiu, en el cas d'una sentència negativa, Escola en Català convoca una concentració davant dels Ajuntaments dels nostres pobles i ciutats a les 19:30h el dia que es conegui la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (previsiblement aquest mateix dimecres dia 7 de març ). 

També podeu seguir participant en la campanya d'enviament massiu de correus electrònics als magistrats del TSJC per conscienciar-los de la importància de la decisió que han de prendre. És una manera també de fer arribar als magistrats la importància i el suport que té el model d'immersió lingüística per a la cohesió del nostre país.

http://www.escolaencatala.cat/envia-al-tsjc 

També podeu fer-vos voluntaris per recollir signatures per donar suport a la Llei 'Defensem l'Escola en Català' per blindar el nostre sistema d'immersió lingüística per llei.

http://www.escolaencatala.cat/ 

Féu córrer aquesta campanya entre els vostres amics, familiars, centres docents, escoles, col·legis, instituts, facultats, universitats... Només si els 23 jutges del TSJC copsen el suport social que té la immersió lingüística en català al nostre país podrem evitar una més que possible sentència adversa. 

A més, Escola en Català continua recollint signatures exercint el dret de petició al Parlament de Catalunya per a que els parlamentaris aprovin la proposició de llei "Defensem l'Escola en Català" que pretén blindar el català com a única llengua vehicular de l'ensenyament a Catalunya, i fa una crida a presentar mocions als consistoris perquè el català sigui l'única llengua vehicular. 

A més a més es desenvoluparan tot un seguit d'accions de resposta a les sentències per mobilitzar el poble de Catalunya exigint al Govern que no les acati.

Ara més que mai, defensem l'Escola en Català!