dimecres, 6 de juny de 2012

Mirall Sonor i Reggus, dues opcions per gaudir de música en directe


Durant uns quants dies, fins al proper 10 de juny, a les comarques del Camp de Tarragona, tenim ocasió d'assistir a un seguit d'actuacions musicals en directe d'estils ben diversos.
El festival Reggus arriba a la 19ª edició amb canvi de format. En lloc de celebrar-se en un sol lloc i dia, enguany s'allargarà del 5 al 10 de juny i les actuacions es repartiran per diverses sales.

L'Associació Cultural Reggus, que fins ara s'havia encarregat de l'organització, segueix col·laborant però cedeix les tasques organitzatives a Di Farm Produccions.

Pel que fa a la programació es dóna protagonisme a selectors, soundsystems i bandes del Camp de Tarragona.

Els espais escollits per a les actuacions són la sala El Cau de Tarragona, el bar Campus de Reus, la sala Garage de Salou, la sala La Trobada de Reus i el bar Absenta de Reus.La tercera edició del festival Mirall Sonor arriba enguany a Tarragona, localitat que es consolida com a seu estable, després que les edicions anteriors es desenvolupessin de manera itinerant per diverses poblacions catalanes.Les actuacions tindran lloc del 6 al 10 de juny a la Sala Zero, al Groove Bar, al Cafè del Teatre Metropol i a la Terrassa de La Cova.