dijous, 2 de maig de 2013

14a Fira de Música al Carrer de Vila-seca


Aquest primer cap de setmana de maig la Fira de Música al Carrer de Vila-seca celebra la seva 14a edició

Divendres 3 de maig comença la FiM Vila-seca. En aquesta fira professional de música emergent hi participaran 47 grups amb un ampli ventall de propostes i varietat d'estils musicals que faran d'aquesta localitat del Camp de Tarragona l'epicentre de l'emergència musical catalana.
L'objectiu de la 14a FiM és, segons paraules del director artístic, Kike Bela: "oferir un arriscat i diversificat ventall de grups i bandes que representi les darreres tendències creatives del mercat, d’interès pel públic i pels professionals del sector a Catalunya". D'aquesta manera, la FiM omplirà les places i carrers de Vila-seca de la millor i més recent música emergent.

El tret de sortida dels 16 concerts programats per aquest divendres a la FiM serà a les 20:00 a La Mina Cafè-teatre amb el concert de rock experimental de PacoSan. El nou pop dels Extraperlo, els ritmes llatins d'Itaca Band, la cançó d'autor de Guillem Roma & Camping Band Orchestra, la presentació del disc de Xarim Aresté (que substitueix a Josele Santiago & Els Very Pomelo -banda que lidera), els indies Tejero o el hardcore de Furguson i Bullitt són algunes de les propostes de les quals podrà gaudir el públic assistent. 

Dissabte 4 de maig també s’inicia el programa FiMPRO, amb tot un seguit de xerrades, debats i presentacions de projectes per als professionals inscrits, que enguany arriben als 250: programadors, segells, mànagers, promotors, associacions, ajuntaments, etc. Aquest professionals inscrits es donen cita a la FiM Vila-seca, espai de trobada referent per a conèixer les millors noves propostes novells del mercat català.

La FiM Vila-seca, no només estrena nous espais de programació, també enceta #FiMTVun canal de televisió online propi de la FiM que a travès de diverses videocàpsules permetrà conèixer a travès de les xarxes socials als artistes, als professionals i oferirà continguts exclusius.

La Fira de Música al Carrer de Vila-seca és la fira professional de música emergent de Catalunya, està concebuda com un mercat d’espectacles musicals novells i punt de trobada del sector cultural professional, alhora que una gran festa de la música al carrer per a tots els amants de la música en directe. 


Més informació a:

#fimvilaseca
www.facebook.com/fimvilaseca
www.twitter.com/fimvilaseca
www.instagram.com/fimvilaseca
www.youtube.com/fimvilaseca