dimarts, 1 d’abril del 2014

Catalans want to vote – Human towers for democracy


Milers de castellers internacionalitzaran el dret a decidir en set capitals europees el proper 8 de juny. Amb el lema 'Catalans want to vote - Human towers for democracy' (Volem votar - Castells per la democràcia), s'aixecaran castells de forma simultània en llocs simbòlics de Berlín, Brussel·les, Ginebra, Lisboa, Londres i París, per reivindicar la consulta sobre la independència del 9 de novembre. 

L’acció també es reproduirà de forma coordinada a Barcelona i a d’altres ciutats catalanes, on es faran exhibicions castelleres en el marc d’aquesta campanya. La crida a la participació es manté oberta a totes les colles del país.

La iniciativa, sorgida des d'Òmnium Cultural, inclou també una campanya de micromecenatge que finalitzarà el 15 de maig. 

Per contribuir a la campanya i fer realitat aquesta acció podeu visitar el web www.catalanswanttovote.cat. L’objectiu de la campanya de micromecenatge és recaptar un mínim de 120.000 euros, una xifra que representa un 30 % de 400.000 euros, el cost total aproximat del projecte. 


'Catalans want to vote – Human towers for democracy' vol internacionalitzar l’anhel democràtic català a través d’un dels pilars més importants de la cultura catalana, els castells. Reconeguts com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, els castells incorporen alguns dels principals valors universals, com poden ser l’esforç, el treball comunitari i la solidaritat; uns valors que són també els que Catalunya vol projectar com a país.
 


Trobareu tota la informació en aquest enllaç.