divendres, 3 d’octubre del 2014

Cops i Flames, el programa degà de la música en català, torna a les ones

Aquest dissabte 4 d'octubre, a les 4 de la tarda, torna a les ones el Cops i Flames, programa degà de la música en català, des de la sintonia de Lanova, la ràdio del Camp de Tarragona.
El Cops i Flames és un espai radiofònic creat per Josep Cartanyà i Jordi Sugranyes el 14 de gener del 1989 a l’emissora reusenca Punt 6 Ràdio (aleshores anomenada Ràdio Músic Club). A més dels seus fundadors, des dels seus inicis, al Cops i Flames hi han participat diverses persones com Jordi Pinyol, Montse Mallafrè, Laura Poblet, Iolanda Pàmies, David Fernàndez, Marta Trill, Manel Gausachs i Maria Mateu.
Per diverses circumstàncies, les emissions del programa Cops i Flames i les de l’emissora Punt 6 Ràdio, en general, van finalitzar el mes de juny del 2013.

El 14 de gener del 2014 s’acomplien 25 anys de la primera emissió del Cops i Flames. Durant tot aquest temps de permanència gairebé ininterrompuda en antena, el programa ha parlat de l’actualitat de la música feta en la nostra llengua donant suport tant als grups i cantants consolidats com també a tots aquells que comencen.
Coincidint amb els 25 anys de presència a les ones, el Cops i Flames retorna a través de la sintonia de LANOVA Ràdio. A partir d’ara es podrà escoltar tots els dissabtes, de 4 a 5 de la tarda, al 99.8 de la FM, en emissió per al Camp de Tarragona. Poc després de ser emès en directe el Cops i Flames, com tota la resta de programes de LANOVA Ràdio es podrà recuperar a l’apartat ‘Ràdio a la carta’ del lloc web de l’emissora: www.lanovaradio.cat. En un futur està previst que les emissions de LANOVA també es puguin escoltar en directe via Internet.

En aquesta nova temporada l’equip del Cops i Flames està integrat per Jordi Pinyol, a la producció i locució des dels estudis de LANOVA al Raval de Santa Anna, número 2, de Reus, i Josep Cartanyà, Maria Mateu i Manel Gausachs que s’encarreguen de les tasques de producció i preparació de continguts des de l’exterior.

Sigueu benvinguts i benvingudes i, com diem des de fa 25 anys...
Salut i bon toc de rock!


 Estudi 1 de LANOVA Ràdio