dissabte, 8 de novembre del 2014

EL 9N VOTAREM I EL 9N GUANYAREM!


Tots ho tenim molt clar des de fa temps: EL 9N VOTAREM I EL 9N GUANYAREM! Aquesta és la nostra resposta a les prohibicions i a la involució democràtica de l'Estat espanyol.

El 9N tots sabem on hem de ser, els voluntaris i les voluntàries i els que exercirem el nostre dret a votar. 

Diumenge, A LES 9 DEL MATí (el voluntariat a les 8) hem de ser tots i totes DAVANT DEL NOSTRE COL·LEGI ELECTORAL (el que ens hagin adjudicat segons l'adreça del nostre Document d'identitat), papereta en mà, per demostrar una vegada més la voluntat democràtica i pacífica d'aquest poble per decidir quin ha de ser el seu futur polític.

Hi serem també per SIGNAR LA DENÚNCIA CONTRA L'ESTAT ESPANYOL que  presentarem davant les principals organitzacions internacionals (ONU, Parlament i Comissió Europea, Consell d'Europa i Organització per la Seguretat i la Cooperació a Europa).

Serà també un acte important. Aquesta denúncia, malgrat algunes informacions periodístiques, ha estat promoguda per l'ANC dins la nostra estratègia d'internacionalització, element clau en la fase actual del procés.


Podeu llegir la denúncia completa, que és la que han subscrit la gran majoria de càrrecs electes del Parlament de Catalunya, el Parlament Europeu, les Corts espanyoles i els Ajuntaments catalans, i la denúncia ciutadana, que és la que haurem de signar el diumenge 9 de novembre.

El 9N serà un gran dia per la democràcia i la llibertat.
El 9N votarem i guanyarem! 


I, per acabar, quatre instruccions molt senzilles de cara a la jornada del 9N:
1. Tothom que pugui ha de ser davant el col·legi electoral on li toca votar entre les 7.30 i les 7.45h. Si hi ha algun problema a primera hora cal que els voluntaris i voluntàries no es trobin sols i que puguin tenir el suport d'un cert nombre de persones.
2. En qualsevol escenari que es pugui produir, cal mantenir en tot moment la calma i la tranquil·litat. L'actitud ha de ser totalment pacífica i sense caure en provocacions de cap tipus ni, evidentment, provocar cap tipus d'incident o enfrontament amb ningú. 
3. En qualsevol escenari, mantenir les cues davant el col·legi electoral fins a rebre noves instruccions.
4. Si cal, i sempre depenent de l'escenari que es produeixi, les instruccions sobre què cal fer es transmetran a través de twitter, xarxes socials i l'APP de l'Assemblea. Estigueu, doncs, atents al vostre mòbil.
En qualsevol dels escenaris que es puguin produir durant la jornada del 9N, si demostrem la nostra voluntat de participació,  l'autèntica guanyadora serà la democràcia. Hem d'afrontar, doncs, el 9N amb il·lusió col·lectiva, amb esperit positiu i moral de victòria.


I si encara no teniu la papereta us la podeu descarregar aquí:
1 comentari:

Eduard ha dit...

Demà serà un gran dia. I segurament un inici d'alguna cosa que els transcendirà i el superarà, però que li haurà de retre homenatge algun altre dia, esperem que sense necessitat de la nostàlgia.