dilluns, 15 de setembre de 2008

Comencen els concerts de les semifinals del concurs Enganxa't a la música 2008Des d'avui dilluns 15 de setembre i fins el proper dijous 18, el Suau de Reus acollirà les actuacions dels 8 semifinalistes del concurs de maquetes dels Països Catalans Enganxa't a la música.

Els grups que ha escollit el jurat són:

- ((j)) de Barcelona
- No tots els àngels tenen ales de Palma de Mallorca
- Anita Miltoff de Barcelona
- Fingertips de la Valldigna (País Valencià)
- Wantun de Blanes (La Selva)
- Martí Soriano de Barcelona

A més a més les formacions Contracop d'Alcanar i Godall (Montsià) i Trencasons de Reus, també s'han classificat gràcies a la votació popular del públic.

En les actuacions que es faran a Reus, el jurat escollirà les bandes que actuaran a la final de l'Enganxa't a la música que tindrà lloc al mateix indret el dia 26 de setembre.

Els membres del jurat d'aquesta edició són el periodista musical Manel Gausachs; el coordinador de la Llotja de Música Urbana de Vila-real, Joan Gil; el músic Albert Jordà; David Fernàndez del segell discogràfic Edicions Singulars i Mireia Grangé, com a representant de la Federació d'Organitzacions per a la Llengua Catalana (FOLC).

Enguany, i com a novetat, el públic assistent a les semifinals podrà votar també la seva formació preferida, i el vot del públic comptarà com el d'un membre del jurat més.

A partir d'aquí sortirà el vencedor de l'edició d'aquest any de l'Enganxa't.

Ja ho sabeu... són dos concerts diaris i completament gratuïts. Això sí, les birres van a càrrec vostre.
;)

Podeu veure més informació sobre els grups que han estat escollits per a aquesta fase semifinal aquí.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Xerrada i exposició a Reus sobre els 100 anys d'estelada
Òmnium Baix Camp organitza el divendres 19 de setembre a dos quarts de vuit del vespre al Centre de Lectura de Reus una conferència sobre la història de la senyera estelada a càrrec d'Oriol Falguera, membre de la Comissió 100 Anys d'Estelada, i de l'historiador local Pere Anguera, el qual ha prologat la darrera edició del conegut llibre "Origen de la bandera independentista" de Joan Crexell.
La xerrada servirà per inaugurar una exposició conmemorativa del centenari de la bandera, que es podrà visitar al mateix Centre de Lectura (c/ Major, 15 de Reus) del 19 de setembre al dissabte 4 d'octubre.
Els actes els organitza Òmnium Baix Camp en col·laboració amb la Comissió 100 Anys d'Estelada i el Centre de Lectura.
Més informació: www.baixcamp.omnium.cat
omnium@tinet.cat
http://www.new.facebook.com/event.php?eid=35040749965