dijous, 18 de juny de 2009

Arriben les Barraques

Un any més, i ja en van 10!, arriben les Barraques de Reus. Des del divendres 19 i fins el dimarts 23 de juny tindrem ocasió d'anar fins al Parc de la Festa i gaudir de concerts i altres activitats complementàries mentre fem un tomb per les Barraques de les diferents entitats participants.


Dissabte a la nit, després de l'actuació de The Kluba i abans de l'actuació dels Kop, podreu veure els Trabucaires de Reus - Ball de Pere Joan Barceló en la seva segona actuació en públic després de la presentació de dissabte passat. Un indret, el Parc de la Festa, al qual no li vénen de nou les trabucades. Durant els tres diumenges anteriors a la presentació va ser aquest precisament el lloc que vam fer servir per als assajos. Només hi haurà una diferència. En els assajos lluïa un sol rigorós que ens va convertir en gambes talment com aquells turistes que comencen la temporada d'estiu. Dissabte, en canvi, els trabucs combinaran el seu so amb la màgia de la nit. Bé.. realment en seran dues les diferències, ja que també comptarem amb la presència de l'estimat públic que de ben segur omplirà el recinte.Dissabte, a Barraques, també ens acompanyarà el Bou de Reus embolat. Un clàssic de les nits de Barraques.Per consultar tota la programació de Barraques aneu aquí.
I per celebrar aquest 10è aniversari la Coordinadora de Barraques estrena un animaló que s'afegirà a la festa i que, a partir d'ara, veurem tan a Barraques com pels carrers de Reus. Es tracta de l'anomenat Brumerot o Borinot (segons les versions o variants lingüístiques).1 comentari:

zel ha dit...

Aquest estiu penso fer turisme casolà, i el teu Reus no se m'escaparà, de debó!!! Coi, tanta marxa...

Petonasos, Jordi!