dilluns, 21 de setembre de 2009

Comencen els concerts en directe de les semifinals del concurs Enganxa't a la música

Els grups Amnea (Tarragonès), Antagònics (Vallès Occidental),Gonçal (Barcelonès), Marc Ràmia (Maresme), Smou Poc (Solsonès), Stock de Sons (Garraf), Víctor Blanca i Les Claus de Jade (Barcelonès) i Wantun (Baix Empordà) han estat les bandes seleccionades enguany com a semifinalistes del concurs de maquetes dels Països Catalans 'Enganxa't a la música'.

Tots els grups han passat gràcies al criteri del Jurat, amb l'excepció d'Amnea i Smou Poc, que han esdevingut semifinalistes gràcies als vots del públic.

El Jurat de la setena edició del concurs està format pels músics Narcís Perich i Roger Benet, els periodistes Pep Blai i Jordi Pinyol i el promotor Pere Paixà.

Els concerts de les semifinals, d'entrada gratuïta, tindran lloc a la sala Suau (Reus) els dies 21, 22 i 23 de setembre, a les 10 de la nit. Pel que fa a la Gran Final, amb els 3 grups finalistes, se celebrarà el dia 2 d'octubre a la mateixa sala.

Cal recordar que el guanyador de l'Enganxa't tindrà com a premi el finançament per a l'enregistrament, edició i distribució d'un disc, una gira de concerts promocionals i una campanya de difusió entre els mitjans de comunicació.

L'ordre d'actuació dels semifinalistes del concurs al Suau és el següent:

DILLUNS 21
22:00 H SMOU POC (SOLSONA)
23:00 H AMNEA (TARRAGONA)

DIMARTS 22
22:00 H MARC RÀMIA (MATARÓ)
23:00 H GONÇAL (BARCELONA)
23:45 H ANTAGÒNICS (VALLÈS)

DIMECRES 23
22:00 H STOCK DE SONS (VILANOVA I LA GELTRÚ)
23:00 H VÍCTOR BLANCA & LES CLAUS DE JADE (BARCELONA)
23:45 H WANTUN (BLANES)L'Enganxa't al Facebook:
http://www.facebook.com/group.php?gid=44619669949

També podeu trobar informació a:
http://www.terceravia.org/enganxat