dissabte, 5 de setembre de 2009

Les Festes de Misericòrdia ja són a la cantonada
Ja s'ha presentat el cartell i el programa d'actes de les Festes de Misericòrdia a Reus, que tindran lloc del 17 de setembre fins el 4 d'octubre, centrant el gruix d'actes en el dia 25 de setembre, festivitat de Misericòrdia, i la vigília.

El cartell, que podeu veure aquí al costat, elaborat per Núria Arbonès i Eva Castro, juga amb la 'M' de Misericòrdia, un cor, les caricatures dels elements festius i destaca el color fúcsia.

Un cartell, penso, força minimalista, però que té al seu favor el fet que les seves autores han volgut que hi fossin presents, representats amb dibuixets, tots els elements que formen part del Seguici Festiu de la ciutat. Voleu dir que hi són tots? Digueu-me observador, però me l'he mirat ben atentament i n'he trobat a faltar un d'aquests elements. Si mirem el cartell veurem que s'hi representen uns ninotets fent pum-pum, els diables. Però, des de la Festa Major de Sant Pere, el mes de juny passat, hi ha un altre element que també fa pum-pum pels carrers. Som la gent del Ball de Pere Joan Barceló - Trabucaires de Reus. Jo no he sabut trobar cap figureta representativa d'un trabucaire al cartell, però potser sóc jo que no ho sé veure. Així que deixo obert el concurs 'On és el Trabucaire?' (a l'estil d'aquell altre d'On és el Wally?).

Una presència, la dels Trabucaires, que sembla que també ha passat per alt a les persones que gestionen el lloc web festesreus.cat. En l'apartat que parla de les Festes de Misericòrdia podem veure una columna a la dreta amb el llistat de tots els elements del Seguici Festiu. Doncs aquí també s'hi troba a faltar la presència de la darrera incorporació a la festa reusenca, els trabucs.

Sigui com sigui ja podeu començar a reservar la vostra agenda si voleu assistir als actes de la segona festa major reusenca.

Per descarregar-vos el programa cliqueu aquí.

Visca la Festa i Visca la Terra!

3 comentaris:

Consu ha dit...

Si, si, Jordi. I sembla que a més hi ha la Moixiganga que no surt aquest any. Al prego del GRAN alcalde de la ciutat hi anomena tot el seguici i es deixa els Diables, ji, ji, ji.
Paciència que al final surtirem fins i tot a la sopa, ja ho veuràs.
Bones vacancetes amic.

Anònim ha dit...

Quan feu un ball com deu mana suposo que us hi posaran a tot arreu...no era ara per Misericòrdia que havíeu de fer el ball parlat??? tant costa que en aquesta ocasió, per Misericòrdia, tampoc el veurem?

Anònim ha dit...

VISCA LA TERRA PLANTADA D'ENCIAMS!!!