dimecres, 7 d’octubre de 2009

Concert d'Anita Miltoff a Reus

Dissabte passat, 3 d'octubre, en el marc dels actes de la VII Trobada d'estudiants dels Països Catalans, el grup Anita Miltoff va actuar a la plaça de les Peixeteries Velles de Reus. Prèviament també van actuar els reusencs Poker's.Anita Miltoff és el grup guanyador de l'edició del 2008 del concurs de maquetes dels Països Catalans 'Enganxa't a la música'. Això els ha permès enregistrar un primer disc que han titulat 'Gràcia'.

Divendres 25 de setembre van presentar el disc a la Sala Monasterio de Barcelona i el dia anterior al concert de Reus també van actuar a la
Llotja de Música Urbana de Vila-real, a la Plana Baixa.

Aquest primer treball discografic porta el nom de 'Gràcia' (Edicions Singulars, 2009) en honor a la procedència del grup i per ser l'indret on s'ha escrit, compost, assajat i enregistrat. El disc l'ha enregistrat i produït l'Enric Espinet als Estudis Masamara, entre els mesos de novembre de l'any passat i el gener d'enguany, i l'ha masteritzat J.J. Golden a l'Estudi Golden Mastering de California.

El nom del grup és una personalització de la frase en hebreu 'amit a mil tof' que significa 'sóc un bon alumne', frase preferida per la joventut palestina durant l' Intifada; 'odi és el que ens heu ensenyat per tant som els vostres millors alumnes', per oferir més matisos van optar per la personalització i la dualitat d'un nom que no vol dir res i moltes coses a la vegada.

En aquest video podeu veure diversos moments del concert d'Anita Miltoff dissabte passat a Reus.

2 comentaris:

L'illa dels monstres ha dit...

estava esperant a que pengessis el vídeo del concert dels Anita perquè volia fer un post també del concert del dissabte jeje si m'ho permets, insertaré el teu vídeo (citant la font, clar)

Jordi Pinyol ha dit...

I és clar que t'ho permeto... Només faltaria!

:)