dilluns, 5 d’octubre de 2009

L'Enganxa't a la música ja té guanyadorGonçal, de Barcelona, ha resultat l'artista guanyador del concurs de maquetes dels Països Catalans 'Enganxa't a la música', després del concert de la Gran Final celebrada divendres 2 d'octubre a la sala Suau de Reus juntament amb els grups Víctor Blanca & Les Claus de Jade i Smou Poc.

La proposta de Gonçal -alter ego de Gonçal Perales- és la d'un jove barceloní que va iniciar la seva carrera musical l'any 2006. Després dels dos primers treballs autoproduïts, 'Cançons hamburgueses' (2006) i 'Sol' (2007), Gonçal ens presenta 'Poble no identificat, un conte musical on es narren les aventures d'en Francesc Marcià'. Un espectacle que es tradueix a l'escenari amb tota la banda disfressada de marcians, tot seguint el fil conductor de l'esperpèntica figura del narrador.

En aquest video podeu veure un moment de l'actuació de Gonçal al Suau en el concert de la final del concurs.I aquests altres vídeos corresponen a les actuacions que van fer els altres dos grups finalistes.

Víctor Blanca & Les Claus de Jade (Barcelona)Smou Poc (Solsona)