dissabte, 6 de febrer de 2010

BRAMS 2010 arriba a Mont-roig del Camp
A la comarca del Baix Camp tenim la sort de poder comptar amb 2 dels concerts previstos de la gira BRAMS 2010. Una gira que suposa el retorn de la banda berguedana als escenaris després de gairebé 5 anys d'haver-se acomiadat aquell 7 de maig del 2005. I han decidit tornar no per recordar aquell acomiadament sinó per celebrar que enguany fa 20 anys que van néixer artísticament.

Aquesta nit de dissabte tindrem ocasió de gaudir del primer dels 2 concerts programats al Baix Camp. Serà a Mont-roig del Camp, una població que molts associem amb nits entranyables de concerts en directe. Unes nits de concert que, els que ja tenim una edat, recordarem perfectament que gairebé sempre acabaven fent la penúltima copa al Sarau, local mític de la nit montrogenca que fins i tot va sortir en la lletra d'una de les cançons d'Els Pets. Ara el Sarau ja no existeix però segur que aquell esperit de festa que es vivia en els concerts de fa dues dècades reapareixerà de nou, de la mateixa manera que reapareixen els Brams a l'escenari. Amb tota l'energia i la il·lusió que mereix una ocasió com aquesta.

Avui, a Mont-roig, escoltarem de nou allò de... '
Bona nit, som els Brams, impresentables i berguedans!'.

I tot seguit començarem a cantar i també a brindar tots plegats.Benvinguts de nou amics!


La propera cita, a la comarca del Baix Camp, serà el 20 de març a Vinyols i els Arcs, un altre poble molt avessat als concerts en directe.