dimarts, 23 de novembre del 2010

VIII Jornades de Comunicació de Reus

Del 24 de novembre al 3 de desembre tindrà lloc al Centre de Lectura de Reus la vuitena edició de les Jornades de Comunicació que, amb caràcter biennal, organitza l'emissora local reusenca Punt 6 Ràdio.Aquestes jornades, ja plenament consolidades quan s'acompleixen 16 anys des de la seva primera edició, s'han convertit en un punt de trobada entre professionals, estudiants, professors i ciutadans en general per debatre l'estat de salut dels mitjans de comunicació.
Enguany, les VIII Jornades de Comunicació de Reus volen tornar a posar el termòmetre per saber com es troba el sector, no només des del punt de vista dels canvis del món audiovisual sinó també de la qualitat o de les mancances dels continguts.Aquest és el programa complet de les Jornades.Si voleu més informació cliqueu aquí.

Ja ho sabeu si sou per Reus durant aquestes dates o us hi voleu apropar segur que en treureu força profit. El marc d'aquestes jornades i la solvència dels seus participants garanteixen que tot plegat esdevingui no només un espai de debat i de reflexió sinó també d'adquisició de nous coneixements en el món de la comunicació. Un món que, al cap i la fi, afecta tota la societat ja sigui de manera directa o bé indirecta.

I, molt important també, tot això ho tindreu de manera gratuïta. Val la pena treure-hi el cap!