dijous, 18 d’octubre de 2007

I el Montilla què hi diu ??

Acció Cultural del País Valencià s'adreça a la societat civil per impedir el tancament de TV3 al País Valencià. En aquest sentit, l'entitat vol que les associacions, entitats, col·legis professionals, partits polítics, institucions i particulars prenguin consciència de l'agressió a la llibertat d'expressió i a la pluralitat informativa que suposaria el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià.

La campanya, que s'ha presentat a València, compta amb el suport de Jordi Pujol i de Pasqual Margall, ex-presidents de la Generalitat de Catalunya, que han signat un comunicat de suport. El pintor Antoni Tàpies ha cedit una de les seves obres en favor d'aquesta campanya.

La campanya es presentarà avui a la tarda a Barcelona. ACPV ja ha avançat que, a més del suport de Pujol i de Maragall, també té el de professionals de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió com Xavier Torres, Joel Joan, Miquel Calzada, Toni Solé, Antoni Bassas i Xavier Grasset, que participaran a l'acte que es farà a les 17.00 al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Dos ex-presidents de la Generalitat catalana manifesten el seu suport contra aquest tancament. Però, curiosament, l'actual president de la Generalitat de Catalunya, Josep Montilla, no s'acaba de pronunciar ni en un sentit ni en l'altre. És ben curiós...

Com deia aquell... reflexionem-hi !!

1 comentari:

Jobove - Reus ha dit...

menys adhesions i compromisos, i donà suport, el que s'ha de presionar és al Sr. Clos que es el que té la potestat de autoritzar-ho a que ho faigi i prou romansos, macagondeu !!!!