divendres, 30 de novembre de 2007

TRADIBLOG. Els blogs de la Cultura Popular als Països Catalans


D'uns dies ençà tots els blocaires que, d'una manera exclusiva o només puntual, tractem temes propers a la cultura popular i tradicional de tots els Països Catalans estem rebent informació a l'entorn del projecte TRADIBLOG. Aquest projecte no és cap altra cosa que una proposta oberta de crear una nova xarxa que permeti establir un cert contacte virtual entre tots els blogs relacionats amb la temàtica esmentada.

Els diferents blogs formaran part d'un directori a l'abast de tots els membres. Podrem tenir-los detallats a la nostra llista d'enllaços del blog de forma destacada i mostrar-los només si volem. Això ens facilitarà més difusió i la possibilitat de coneixences per part d'una major part de blocaires i usuaris.

De moment els integrants d'aquest projecte ja ens identifiquem amb un logo, que podeu veure per aquí al costat, i que no és altra que aquest:

Qualsevol blocaire que vulgui formar part d'aquesta xarxa, rebre informació o aportar suggeriments, idees, crítiques o el que calgui per millorar i fer possible aquest embrió de xarxa es pot adreçar a: tradiblog@mesvilaweb.cat

3 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

Tradiblog, blog soberanista, blog solidari, bloger de l'any, etc, etc, aviat semblarem el blog anunci

salutacions

Anònim ha dit...

Molt bé Jordi. Mica a mica entre tots ho podrem fer bé. Amb gent com tu que s'apunta sense dubtar-ho a les iniciatives, dona gust de fer coses. Gràcies amic. Ara és hora d'anar creixent i segur que triomfarem i la xarxa serà un èxit. Bon cop de bloc... Ai no que... Fins aviat que vaig a fer migdiada.

Anònim ha dit...

Jordi ja som sis. Mica a mica s'omple la pica. Salut i bona tarda.