divendres, 13 de març de 2009

El 'Premi disc català de l’any' de Ràdio 4 celebra 30 anys amb un disc

(informació extreta del web Disc català de l'any)

Aquest mes de març editem un disc promocional per celebrar els 30 anys del Premi Disc Català de l’Any. Es tracta d'una selecció de temes d'alguns dels àlbums que han guanyat aquest guardó que s'atorga des de fa tres dècades.

La compilació reuneix cançons de Lluís Llach, Marina Rossell, La Trinca, Joan Manuel Serrat, Josep Carreras, Quimi Portet, Sau, Antònia Font o Gossos.

Algunes de les cançons del disc no s'han editat mai en format CD i per tant es pot considerar un disc apte per a col·leccionistes.

Aquest recull promocional s'entregarà a tots els assistents a la festa de lliurament del Premi Disc Català de l'Any que es farà el pròxim dimarts 24 de març a la Sala Luz de Gas de Barcelona.

La festa començarà a les 9 del vespre i comptarà amb les actuacions en directe del grup o solista guanyador de l'edició d'aquest any i també un grup convidat.

Si vols assistir a la festa i emportar-te a casa aquest disc de col·leccionista envia'ns un correu amb el teu nom a l'adreça electrònica: catalunyaexpres.rne@rtve.es i t'enviarem una invitació per a dues persones.


Recordeu també que, fins a aquest diumenge 15 de març, encara podeu votar un dels 10 finalistes que opten al Premi Disc Català de l'Any. Només heu d'entrar aquí i fer click al candidat de la vostra preferència. O voteu directament al formulari que teniu aquí a sota.