dissabte, 28 de març de 2009

Un cap de setmana mogudetAquest cap de setmana ens anuncien pluges i fred...Penseu també que durant la matinada que va de dissabte a diumenge ens prenen una hora. A les 2 seran les 3 (bon senyal perquè això vol dir que ens apropem cap a l'estiu).A més a més aquest dissabte, de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 del vespre, es proposa L'hora del planeta, una apagada que té com a objectiu prendre consciència dels impactes que el canvi climàtic està produint en el planeta. El Fons Mundial per la Natura és una organització de conservació global del medi ambient, investigació i de defensa ambiental. Aquesta organització ha convocat una apagada a nivell mundial a la que ja s'hi han sumat més de 80 països i 1.672 ciutats.Oblidar-nos de l'energia elèctrica i retornar, durant una hora, als temps que només s'utilitzaven espelmes pot ser una experiència interessant. Una altra cosa més discutible és si en té prou el planeta amb aquest 'estalvi'. Potser caldria fer plantejaments d'estalvi d'una manera més continuada i global.


A banda de tot això, o aprofitant la conjunció de tots aquests elements, cadascú es pot muntar la seva moguda particular. Evidentment.

Que tingueu molt bon cap de setmana!2 comentaris:

zel ha dit...

Reiiiiiii! Jo no he apagat res de res, estic treballant com una burra...Tu, com vas a la UOC? Vaaaaaaaa, no siguis mandra...jejejeje

MIA ha dit...

avui em llevo , i de sobte tinc les muntanyes emblanquinades, retorn a l'hivern , ara que gaudíem d'aquests dies radiants de primavera, que i farem , en quan al canvi de l'hora està bé els dies són més llargs, fins aviat , abraçada de mia.