dimarts, 17 de març de 2009

Participeu al joc literari número 100 del Jesús Tibau
El blog Tens un racó dalt del món, de l'escriptor Jesús Tibau, arriba avui al 100è joc literari. Per a celebrar-ho em plau col·laborar amb el següent text:Quan era un home jove i fort, n'Arnau s'imaginava la vida com una euga salvatge. Una euga recorrent desbocada els sementers, amb la pell quasi daurada, meitat del sol, meitat de la suor que li regalimava pel coll, que li recorria l'esquena ampla, que queia, gotellines diminutes, pel nas de l'animal fins al terra. O com una fruita vermella i polposa, una magrana oberta dins la boca. Tota la barba roja, i les mans roges també de suc de magrana. Sempre deia que havia de treure-li tot el profit, a la vida, que no podia deturar-se ni un instant, perquè hi havia massa camins per recórrer, massa coses a fer.

Es tracta del fragment inicial d'un llibre en concret que heu d'endevinar. Per tal de facilitar-vos la feina us regalo aquesta pista:

El llibre, guanyador del premi Carlemany, és d'una escriptora nascuda a Ses Illes Balears que també ha fet de presentadora de programes de televisió.

Més fàcil ja no us ho puc posar. Potser he donat massa pistes i tot, però al cap i a la fi es tracta d'una celebració i com més gent participi i encerti millor. No us sembla?

Trobareu les instruccions per a participar en aquest joc a Tens un racó dalt del món: http://jmtibau.blogspot.com/2009/03/100e-joc-literari.html.

Podreu obtenir punts per al sorteig mensual que, en aquest cas, és un lot de llibres de Cossetània Edicions. Qui encerti més fragments inicials aconseguirà, a més i sense sortejos, un dels llibres de Tibau dedicat.


Siusplau, no poseu la resposta en els comentaris d'aquest post. Si la sabeu li heu de comunicar directament al Jesús seguint les instruccions esmentades.

9 comentaris:

zel ha dit...

Sort que hi ha gent de bon fer...si no vaig errada... Petonets!

Assumpta ha dit...

Crec que el tinc :-)) Gràcies per les pistes ;-)

MIA ha dit...

no se com funciona, soc primerenca , si podeu explicar-me una mica com funciona, gràcies. mia

MIA ha dit...

gràcies ha quedat aclarit, intentaré participar , abraçada. mia

bajoqueta ha dit...

Gràcies per les pistes, que vinc suant d'alguns blogs :)

Anònim ha dit...

Més que pistes això és tot un regal i com a tal s'ha d'agrair ;-)

Carme Rosanas ha dit...

De tant en tant va bé de descansar una mica amb une s pistes ben donades. Jo també he estat molt bona noia amb les pistes. Gràcies, que n'hi ha alguns que costen molt!

aigua ha dit...

Crec que ja el tinc! :)

Carme ha dit...

En llegir la primera frase ja no m'ha calgut res més! El llibre em va impactar molt!