dijous, 7 de maig de 2009

Més sobre la Fira de música al carrerUna altra de les propostes musicals gratament sorprenents de la Fira de música al carrer de Vila-seca, sense desmerèixer totes les altres, va ser descobrir l'Anna Roig i l'ombre de ton chien.

Una posada en escena d'aquelles que et fa quedar bocabadat esperant a veure què passarà, quina una en tindrà preparada l'Anna i els seus músics. En un ambient que recordava el vodevil i la chanson française, amb oportunes pinzellades d'espectacle de cabaret, l'Anna va anar oferint el seu repertori. Cançons que són pura poesia barrejada amb tocs d'humor i sensualitat. Una barreja d'aquelles que atrauen i captiven des d'un primer moment.


De fet, en l'entrevista que li vam fer instants abans de l'actuació a l'estudi improvisat al carrer Comte de Sicart des d'on vam fer el programa Cops i Flames, dedicat especialment a la Fira, l'Anna Roig ja ens ho va deixar entreveure. Ens va explicar una mica les seves inquietuds musicals, els seus origens i la seva manera d'interpretar la música. Però per copsar de debó l'essència de l'espectacle el millor que podeu fer és veure-la actuar en directe.

Aquí en teniu un parell d'exemples.


Al Cops i Flames també vam tenir ocasió d'entrevistar El Petit de Cal Eril que van arribar a Vila-seca des de Guissona per demostrar que a les Terres de Lleida també es poden trobar bones propostes musicals.
Si passeu pel bloc de Punt 6 Ràdio podreu veure un recull de fotos de tota la gent que va anar passant pel davant dels micròfons al llarg del programa.

També podeu veure més fotos de la 10a edició de la Fira de música al carrer de Vila-seca en aquest àlbum.