dilluns, 18 de maig de 2009

RETALLS DEL TRAPEZIDurant 5 dies Reus ha estat envaïda per la màgia del circ i tant la gent de la ciutat com tothom que ens ha visitat de fora hem pogut gaudir de l'espectacle.

Ahir diumenge al vespre, a la plaça del Mercadal, l'Elefant del Trapezi i els seus ensinistradors acomiadaven a ritme de la música dels Au près de ma blonde i de moltes rialles la 13a edició del festival de circ que, per uns dies, transforma la ciutat i l'omple de colors i ambients ben diferents del que podem veure la resta de l'any. Mentrestant, els artistes anaven carregant els estris als seus vehicles per tal de seguir escampant la màgia del circ per altres indrets. És aquell moment en que un sentiment de nostàlgia t'envaeix i penses... quina llàstima que ja s'hagi acabat! Ara, però, només cal esperar que arribi la primavera de l'any que ve perquè, amb ella, arribarà també el Trapezi.

Aquí teniu un breu resum del que han estat aquests dies de circ. Només són petits retalls dels nombrosos espectacles que hem pogut anar veient per carrers, places i altres racons emblemàtics de la ciutat.

Companyia Tumble CircusCompanyia AticusCompanyia Lonely CircusSessions golfes de circ i cabaret a la Palma

Cloenda amb l'Elefant del Trapezi i els seus ensinistradors acompanyats dels Au près de ma blonde
Si voleu veure un recull de fotos del Trapezi 2009 cliqueu aquí.


1 comentari:

aigua ha dit...

Han estat uns dies plens de colors i màgia :)Però reivindico que els espectacles que es puguin es facin en escenaris alts per poder veure bé les actuacions! :)...els Àticus genials!