divendres, 31 de juliol de 2009

Jo no faig vacances (encara...)


Cada any, quan arriben aquestes dates, ens venen la moto de que tothom se'n va de vacances a l'agost. Com si el temps d'oci també es pogués imposar per decret llei.

Doncs jo seguiré discrepant sobre aquesta teoria ja que des de fa molts anys m'he acostumat a una distribució ben diferent del temps de vacances. Dues setmanes seguides el setembre (aixó gairebé és sagrat) i diversos 'complements' repartits al llarg de l'any en forma de ponts o caps de setmana una mica més llargs de l'habitual, o sigui d'aquells que comencen en dijous i acaben en dilluns, per exemple.

No trobeu pesat això de fer tot un mes sencer i després haver d'esperar ni més ni menys que onze mesos per tornar a fer vacances? A d'altres països europeus ja ho fan això de distribuir el temps de vacances al llarg de tot l'any. Potser començaria a ser hora de prendre'n exemple.

Bé, fetes aquestes reflexions, si feu vacances que us provin força, si ja les heu fetes a esperar que tornin a arribar i si, com jo, encara les heu de fer, tranquil·litat i bons aliments. Ja arribarà la nostra. És allò de quan uns van els altres tornen.

Au! I ara uns minuts musicals per acabar d'arrodonir aquestes reflexions prevacacionals.

Sex Pistols - Holidays in the sun


Scorpions - Holiday


Toni Subirana - Fem un viatge


Fórmula V - Vacaciones de verano


I aquesta no necessita presentació...3 comentaris:

Trini González Francisco ha dit...

Estic d'acord amb tu! I ara!

Una que mai ha fet vacances a l'estiu, ni ganes, apa! ;)

Marta ha dit...

Jo faig tres setmanes de vacances seguides abans del juny i després la que queda penjada després de l'agost. No les reparteixo més perquè no em deixen, però estic completament d'acord amb tu, millor repartides.

Agnès Setrill. ha dit...

Doncs jo tinc la mala sort que no em toca més remei que fer-les a l'agost.
I sense més comentaris...grrr