dissabte, 10 d’octubre de 2009

Escapada a l'AlguerTenint en compte que el mes passat vaig estar uns dies tombant per Mallorca i que d'aquí a unes hores me'n vaig cap a l'Alguer, està clar que la cançoneta més adient que us puc posar és aquesta:Cançó 'Des de Mallorca a l'Alguer' interpretada per la cantant algueresa Elena LeddaEncara que tenint en compte la companyia aèria amb la que hi vaig i lo baratet que em surt (1 euro per trajecte), també podria posar aquesta entrevista en la qual el cantant alguerés Claudio Sanna diu, amb un cert toc d'ironia, que 'Ryanair pot salvar l'alguerés' en clara referència a una cançó seva titulada 'Santa mare llengua (Santa Ryan Air?)'.

En aquesta cançó, Sanna, tot repassant l'evolució de l'ús del català a Sardenya durant les últimes dècades, conclou que aquesta línia de baix cost de la companyia irlandesa pot garantir la pervivència de l'idioma a l'illa. La lletra de la cançó, inclosa en el disc 'Terrer meu', fa:

Mira tu si una companyia de baix costo
posarà a poc a poc totes les coses a posto
Santa santa santa
santa santa Ryan Air
salva l'alguerès
salva l'alguerès.Ja us ho explicaré... Ens retrobem dimarts (i 13)

;)

3 comentaris:

zel ha dit...

Holaaaaaaa, rei, fa tants dies que no et deixo res escrit...vaig una mica de bòlit, per variar... bones diades! I dimarts i tretze, un gran dia, el meu petit fa 17 anys! Jollons, el temps passa volant!

Molts petons, maco!

Marta ha dit...

Que tinguis bon viatge i ja ens explicaràs coses i ens ensenyaràs alguna foto.
Perdoneu, jo he estat molt enfeinada i encara no he pogut penjar-vos les fotos de les meves vacances però ho tinc al cap hi ho faré.
Petons

Jose Ramon Santana Vazquez ha dit...

... ...traigo
sangre
de
la
tarde
herida
en
la
mano
y
una
vela
de
mi
corazon
para
invitarte
y
darte
este
alma
que
viene
para
compartir
contigo
tu
bello
blog
con
un
ramillete
de
oro
y
claveles
dentro...


desde mis
HORAS ROTAS
Y AULA DE PAZ


TE SIGO TU BLOG
CON saludos de la luna al
reflejarse en el mar de la
poesia ...


AFECTUOSAMENTE
EL BLOG DE UN DE REUS
jose
ramon...