dilluns, 19 de juliol de 2010

Humor d'estiuFa uns mesos, al damunt de les bústies de la comunitat de veïns d'un edifici qualsevol de Reus vaig veure un sobre amb una anotació que em va cridar força l'atenció. No me'n vaig poder estar d'agafar el mòbil i fer-ne una foto.

Es veu que la carta anava dirigida a un veí que ja no residia allí (a la imatge he amagat una part de les dades personals per respectar-ne la privacitat). I també es veu que un d'aquests veïns que hi ha a la majoria de comunitats que estan pendents de tot el que passa va decidir escriure una nota al sobre i deixar-la perquè (se suposa) la trobés l'endemà el repartidor del correu.La imatge es pot llegir prou bé però, per si de cas no ho veieu clar, us transcric literalment el contingut de l'anotació/advertència que va fer el veí espavilat. Diu així:

'Por Favol Fijesen, en las direciones de la calla Y usino ballan de nueebo Alcolegio'

Vull pensar que la persona en qüestió ho va escriure amb tota la bona intenció per evitar pèrdues per part del servei de repartiment i perquè el possible interessat pogués rebre la carta correctament. Però això d'anar de nou al col·legi potser també s'ho hauria d'aplicar a ell mateix. Qui sap! Potser li faran un 2 x 1 i s'hi podrà apuntar ell i el repartidor alhora.