divendres, 30 de juliol de 2010

La mamella catalana, un exemple de generositat

De mamelles n'hi ha de molts tipus: grans, petites, dures, toves, flàccides, terses, suaus, aspres. Amb el mugró gran com un ou ferrat, o petit com un botó, relaxat o de punta.

Però si n'hi ha alguna que destaca pel seu caràcter acollidor, amable i generós és la teta catalana.

Prou ho saben els espanyols que des de fa més de 300 anys s'hi han estat alletant, que l'han espremuda per treure-li tota la llet possible.

La teta catalana, la dida d'Espanya, que ha alletat milions d'espanyols, sense repòs, incansable, inesgotable, generació rere generació.

Però la teta catalana està cansada. Ja no és aquella teta jove, innocent, jovial, sempre oberta a què tothom s'hi amorrés, sempre a punt per acollir qualsevol boca assedegada de nutrients.

Finalment la teta catalana s'ha vist el cul i no està disposada a continuar sent la font d'aliment d'aquells que durant tant de temps l'han maltractada, l'han insultada i l'han vexada.

Ara ja té molt clar que no vol que cap veí continuï aprofitant-se de l'esforç que li suposa haver de tenir el pit a punt cada dia, ple a vessar, perquè tothom qui vulgui s'hi amorri a plaer, sense donar-li ni tant sols les gràcies.

Per això, la teta catalana s'ha alçat, amb els mugrons enlaire, desafiant el cel, per cridar ben fort:


Adéu Espanya! Aneu a mamar-la a un altre lloc.


3 comentaris:

Jordi Tudó ha dit...

Això d'a Déu Espanya, ja en parlarem. Su anéssim units, i tant que diriem a Déu, de moment ja hi ha 4 o 5 plataformes per presentar-se a les eleccions del Principat.
Si hi va anar 1.000.000 de manifwtans, només caldria portar dos més per cada amnifestant, i no tindriem majoria? Ho farem?
salut
www.miradesalvent.blogspot.com

Lo Consu... ha dit...

No puc deixar de dir-ho. Un post rodó i gràficament explicit. Un dels millors que he llegit al teu bloc. Aquesta setmana que ve, el reproduiré sencer al meu bloc. Salut i bon cap de...

Unknown ha dit...

L'article original el trobareu aquí.

Gràcies per divulgar-lo.